Vriend van De Hip

Zoals jullie (Vrienden Hip/voormalig Vrienden en alle andere Hippies) wellicht al gehoord hebben gooien we het Vriend van De Hip worden/blijven op de schop. Het was administratief een te grote rompslomp om het goed bij te kunnen houden.

Rond het weekend valt er bij alle Vrienden en ex Vrienden een brief op de mat met daarin een machtigingsformulier dat je kan invullen wanneer je je Vriendschap wilt verlengen. Stuur de ingevulde en ondertekende (groene) kaart in de bijgesloten envelop op en bewaar de rest bij je administratie. Dan ben je weer Vriend van het ondeugendste podium van het land. Natuurlijk kan opzeggen altijd!

Ben je nog nooit Vriend van De Hip geweest? Kan natuurlijk, maar misschien toch niet geheel onverstandig om Vriend te worden. Want je krijgt er heel wat leuks voor terug.

Komt ie:

4x per jaar ons super de luxe Hip magazine

Gratis naar ons festival Hip on the Farm

En omdat we in mei 10 jaar bestaan dikke vette korting op 5 te gekke concerten:

Vrijdag 5 mei 20:00 uur

Live: WOODSTOCK, THE STORY

Normale prijs: € 20 / Vrienden: € 12

Vrijdag 12 mei 20:00 uur

Live: SJAKO!

Normale prijs: € 14,50 / Vrienden: € 8

Vrijdag 19 mei 20:00 uur

Live: SVEN HAMMOND

Normale prijs: € 20 / Vrienden: € 14

Zondag 21 mei 15:00 uur

Live: HANS DULFER + BAND

Normale prijs: € 19,50 / Vrienden: € 14

Zondag 28 mei 15:00 uur

Live: HARD ROCK KARAOKEBAND

Normale prijs: € 15 / Vrienden: € 8

Om het nóg aantrekkelijker te maken komt er een passe-partout voor alle 5 concerten. In plaats van €89 voor 5 losse concerten betalen Vrienden slechts €50. (Niet-vrienden betalen €75.)

Vriend tot 31 december 2023 kost je maar 32,50 euro, dat heb je er gelijk al uit wanneer je naar de vijf ‘Feest Concerten’ gaat.

Vrienden en ex Vrienden krijgen dus eerst een brief (Vriendschapsverzoek) en zodra ze Vriend zijn een mail met een kortingscode voor deze vijf concerten. Wil ook jij Vriend worden (en dat wil je natuurlijk) dan kan je mailen naar info@dehip.nl en dan sturen we ook jou een brief met bijgesloten de machtigingskaart. Zet in de mail je naam, adres en postode.

Be Hip! Be our Friend!