Undercoversessies Info

In september 2002 begonnen we aan het allereerste seizoen Undercoversessies. Dat was nog in de Elegast. En geloof het of niet, regelmatig waren er niet meer dan 10/20 bezoekers. Maar we wisten dat we met iets moois bezig waren en gingen stug door met het organiseren van de sessies. Nu twintig jaar later is het een begrip in heel Nederland, staan de sessies al 14 jaar op de Zwarte Cross en hebben al honderden top muzikanten meegedaan.

Een jubileum seizoen dus. We hebben een prachtig programma samengesteld. Maar liefst 24 sessieleiders en maar liefst 39 Undercoversessies (Police en ABBA twee shows!) gaan zonder twijfel zorgen voor het beste seizoen ever!

Fonz had een aantal ‘oude’ sessies op zijn verlanglijstje staan die niet mochten ontbreken in zo’n jubileum jaar en er zijn ook een aantal hele mooie nieuwe shows. De afsluiter van het seizoen wordt een hele bijzondere en ook een hele feestelijke!

Voor een paar sessies vragen we een wat hogere ticketprijs, simpelweg omdat de productie er van meer kost. En we hebben besloten wat minder bezoekers binnen te laten per sessie. Zo heb je net wat meer ruimte, tenzij je allemaal op de zelfde plek wilt staan natuurlijk 😉

We wensen jullie allemaal een geweldig seizoen toe en ons zelf ook. We hebben er heel veel zin in!

Be Hip! Be there!

De Agenda Undercoversessies pagina op onze site biedt een mooi overzicht, inclusief links om tickets te kopen.

Inmiddels zijn ook Bowie, Supertramp, Springsteen en George Michael uitverkocht.

Undercoversessies op de Brink

Podium De Hip ligt aan één van de mooiste pleinen van ons land, de Brink. Met Koningsdag en in de zomer toveren we de Brink om tot de mooiste openlucht venue van de Benelux en zetten er een paar te gekke Undercoversessies. Dit doen we in samenwerking met Het Deventer Stadsfestival (Koningsdag) en de horecabedrijven aan de Brink (in de zomer). Uiteraard zonder subsidie en voor de hele stad.

Op De Zwarte Cross programmeert De Hip al 14 jaar (in 2023 de 15e editie!) de Undercoversessies. Het is één van de best lopende podia en de sfeer is er geweldig. Dat mag je niet missen.

Deep Purple sessie Zwarte Cross 2011
Fatihless sessie Zwarte Cross 2022

De meeste Undercoversessies kan je ook bij ons boeken voor je festival, feest of zaal. Klik op de knop hieronder voor meer info.