De Hiphap van donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni!

Wat kookt onze fantastische kokkin voor ons deze week???

Zomerse temperaturen vragen om zomerse maaltijden! Daarom eten we Donderdag tagliatelle met groene groenten, pesto, huisgemaakte foccacia, zalm of burrata. Nog zin in iets zoets? Jeanine maakt heerlijke pannacotta met rood fruit.

Vrijdag is het lekker vertoeven op het terras bij De Hip en daar hoort een fijne zomerse maaltijd bij: orzo met garnalen, tomaat en gemarineerde feta. Hierbij serveren we een groene salade. Nog trek in iets zoets? Dan kun je een semi freddo met passievrucht bestellen!

Jeanine heeft flink wat ervaring en heeft haar eigen eetbedrijfje Keukenbloq. Haar geheim is dat ze ook echt kookt als moeders thuis, maar dat combineert met wat er overal op de wereld aan lekkers te vinden is. Mama’s kitchen met een vleugje fusion. Jeanine wordt in de keuken bijgestaan door haar Hippe dochters India en Nuna. En met haar eigengemaakte toetjes heeft ze bij de Hip de titel ’toetjeskoningin’ verdiend, want wat zijn die lekker!

Wat kan je verwachten? een heerlijk en gezond bord eten voor maar 12 euro 50! En studenten (op vertoon geldige studentenpas) betalen maar 7 euro 50.

De Hiphap is er van 18 uur tot max 21 uur. Op=op. Reserveren kan je hier op de website. Klik in menu op Hiphap. Wil je absoluut een nagerecht voor na je HipHap? Meld dit bij je reservering, want ze gaan altijd als een malle!!!

Scroll naar boven