Donderdag:
Spaghetti bolognese (varken en rund) huisgemaakte foccacia met een frisse groene kruiden pesto en salade.
Vega: met vega gehakt
Vrijdag:
Orzo puttanesca met tonijn, tomaten, olijven en kappertjes, parmezaanse kaas, huisgemaakte foccacia met een frisse groene kruiden pesto
Vega: met linzen ipv vis
Het toetje van deze week:
Walnoten ricottacake!
Jeanine heeft flink wat ervaring en heeft haar eigen eetbedrijfje Keukenbloq. Haar geheim is dat ze ook echt kookt als moeders thuis, maar dat combineert met wat er overal op de wereld aan lekkers te vinden is. Mama’s kitchen met een vleugje fusion. Jeanine wordt in de keuken bijgestaan door haar Hippe dochters India en Nuna. En met haar eigengemaakte toetjes heeft ze bij de Hip de titel ’toetjeskoningin’ verdiend, want wat zijn die lekker!
Wat kan je verwachten? een heerlijk en gezond bord eten voor maar 12 euro 50! En studenten (op vertoon geldige studentenpas) betalen maar 7 euro 50.
De Hiphap is er van 18 uur tot max 21 uur. Op=op. Reserveren kan je hier op de website. Wil je absoluut een nagerecht voor na je HipHap? Meld dit bij je reservering, want ze gaan altijd als een malle!!!