Donderdag:
Orzo limone met varkenshaas, doperwten, rucola, parmezaanse kaas en huisgemaakte focaccia
Vegetarische optie: Vegetarische kip variant
Vrijdag:
Butter chicken met rijst en huisgemaakte naan met raita
Vegetarische optie: Vegetarische kip variant
Het toetje van deze week:
Chocolade cake met witte chocolade ganache 3,50 ps. Wil je er zeker van zijn dat je zo’n lekker toetje bij je kop koffie of thee kunt eten, reserveer deze dan bij je HipHap
Iedere eerste vrijdag van de maand is de HipHap vegetarisch, Vega-Vrijdag! Geniet van een gezonde, vegetarische maaltijd zonder vleesvervangers, dus neem je favoriete vegetariër mee en laat je verrassen.
Hoi,
Ik ben Jeanine en ben inmiddels ruim 2,5 jaar werkzaam als kok bij De Hip, ik ben verantwoordelijk voor De HipHap die geserveerd wordt op de Donderdag en de Vrijdag en het Hipgebak (sindskort te krijgen) Samen met mijn twee dochters; India en Nuna zorgen we voor een lekker bord eten voordat de undercoversessies beginnen of als aansluiting op je Vrijdagmiddagborrel. Op de Donderdagavond zorgt mijn zoon Moog voor een lekker drankje voor bij je HipHap. Thuis bak ik graag mijn eigen zuurdesembrood en fermenteer ik er lekker op los. Met mijn eigen bedrijf “Keukenbloq” verzorg ik graag in opdracht catering aan huis/bedrijf.
Wat kan je verwachten? een heerlijk en gezond bord eten voor maar 12 euro 50! En studenten (op vertoon geldige studentenpas) betalen maar 7 euro 50.
De Hiphap is er van 18 uur tot max 21 uur. Op=op. Reserveren kan je hier op de website. Wil je absoluut een nagerecht voor na je HipHap? Meld dit bij je reservering, want ze gaan altijd als een malle!!!
