Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VROEGER!! Editie 3

vrijdag 8 maart , 20:00 tot zaterdag 9 maart , 01:00

VROEGER!! Editie 3

Ongelofelijk maar waar! Editie 2 van VROEGER!! was nog leukere dan de eerste. Dat belooft nog wat voor de derde editie! Vrijdag 8 maart om 20 uur weer terug in de tijd voor een tientje!!

VROEGER!! Een avond die druipt van de nostalgie. Dj’s van vroeger, muziek van vroeger, hapjes van vroeger en dan begint het ook nog eens vroeger. Veel vroeger, namelijk al om 20 uur!

Stel je voor dat het een vrijdag in november 1979 is. The Police staat hoog in de Top 40 met Can’t Stand Loosing You, maar ook Sister Sledge doet het goed, net als Tusk van Fleetwood Mac, The Worker van Fischer Z en Don’t Stop ‘Till Yoy Get Enough van Michael Jackson.

Net als elke vrijdag ga je naar je favoriete danstent. Je hebt geen mobieltje nodig om je vrienden te bellen. Je weet dat ze er allemaal zullen zijn. Net als alle vrijdagen. Dat was toen nog zo. Benieuwd of de DJ de nieuwe plaat van The Cure al heeft, of die nieuwe single van de Pointer Sisters, Fire. Hoop dat ie ‘m lekker hard draait.

Over de Dj’s gesproken, dat zijn drie regelrechte levende legendes, een illuster trio dat héél héél héél vroeger al de mooiste plaatjes draaide, op verschillende plekken in de regio destijds en nu voor het eerst in de geschiedenis tegelijk op één avond onder één dak.

In de Beatkelder staat DJ Sterrenmix aka Bastiaan Mokkink. Draaide in de glorietijd van Het Burgerweeshuis lang geleden. Een wandelende popencyclopedie met een zeer verantwoorde brede muzieksmaak. Je kan er zeker van zijn dat welke kant hij ook opgaat het gaat swingen als een tiet!

In de grote zaal Starsky & Hutch aka Fonz en Marcel.

Marcel was vroeger al het geheime DJ wapen van De Waag in Holten, maar draaide ook op diverse plekken in Deventer de sterren van de hemel en maakt nu al weer jaren De Hip onveilig.

Fonz is natuurlijk de man die decennia lang alternatieve pop draaide in de roemruchte gewelvenkelder die de Elegast heette. Waar half Deventer verkering kreeg met de andere helft van Deventer.

Dat wordt een mix van vette disco en geile gitaren. Een typisch gevalletje van 1+1=3

De 3e editie van VROEGER!! is op vrijdag 8 maart, begint om strak 20 uur en duurt tot een uurtje of één ’s nachts. In twee zalen voeren we je mee terug naar 1979, gaan af en toe de toekomst in naar pak ‘m beet 1989 of 1999 en zeker ook terug naar 1969, we hebben heerlijke retro hapjes voor nop en net als toen zullen al je vrienden er weer zijn. Net als VROEGER!!

Kaartjes voor deze avond kosten een tientje en zijn vanaf nu hier te koop!

Data VROEGER!!:

Vrijdag 8 maart

Vrijdag 10 mei

Be Hip! Go back in time!

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€10

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 maart
Tijd:
20:00 tot 01:00
Evenement Categorie: