Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STUDIO DE HIP; EK VOETBAL MET ANALYSES VAN o.a. WIM KIEFT en MICHEL VAN EGMOND

zondag 16 juni , 13:30 tot zondag 14 juli , 23:30

STUDIO DE HIP; EK VOETBAL MET ANALYSES VAN o.a. WIM KIEFT en MICHEL VAN EGMOND

Zal het dan 36 jaar na dato eindelijk gebeuren? En weer op het grondgebied van onze oosterburen? Wij denken van wel. Wij denken dat de geschiedenis zich gaat herhalen en dat het Nederlands Elftal op zondag 14 juli rond een uurtje of elf ’s avonds zich Europees Kampioen Voetbal mag noemen.

Omdat we er van overtuigd zijn dat het een prachtige vier weken voetbal gaat worden pakken we flink uit. We hebben een aantal top analisten uitgenodigd om ze veel mogelijk wedstrijden van het Nederlands Elftal van een analyse vooraf en achteraf te voorzien en die samen met jullie op groot scherm in de zaal Oranje zullen aanmoedigen. Toegezegd hebben al Wim Kieft en Michel van Egmond (Nederland – Oostenrijk). En een beetje afhankelijk van de speeldata van Oranje in achtste-/kwart-/halve- en finale zijn ook Hugo Borst en Youri Mulder van de partij. We houden je natuurlijk op de hoogte wie wanneer aanschuift.

Als echte Hip- en voetballiefhebber moet je hier natuurlijk bij zijn en dat kan hoor. Tickets zijn vanaf nu te bestellen. Je kan kiezen voor een ticket per wedstrijd (7,50 euro) of een passe-partouts voor alle wedstrijden van het Nederlands Elftal voor 25 euro. Dat zouden dus zo maar eens 7 wedstrijden kunnen worden en dan zie jij de finale in Studio De Hip. Natuurlijk ook weer met oer-Hollandse Hapjes.

Be Hip! Be there!

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€7,50

Gegevens

Begin:
zondag 16 juni, 13:30
Einde:
zondag 14 juli, 23:30
Evenement Categorie: