Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Penetula

zondag 10 december , 15:00 tot 17:30

Niet iedereen weet dat onze sessieleiders van de Undercoversessies in te gekke bands spelen en de sessies er vaak voor de kick bij doen. Zo ook Robin Verkaik die in een waanzinnig lekkere band speelt. Penetula! En zondag 10 november kan je hier getuige van zijn!

Trouwens nog veel meer bekenden in Penetula! Dat gaat heel gezellig worden!! En heel goed!!

Van puntige rock tot intense pop, met af en toe een vleugje 80’s. Penetula is een indie pop/rock band uit Amsterdam, gestart door Robin Verkaik en Guido Vrouwe. De twee vrienden spelen al meer dan 20 jaar samen en deden dat in de eigenwerk bands State of Eye, Dog Called Phenix, Beat the Ambush en in vele undercoversessies. Het was tijd voor een nieuw avontuur. Corona, baanloos en een schreeuwend hart bleek de ideale combinatie om in 2021 vanuit huis met ploeteren en plooien te werken aan een plaat. Deze speelden zij grotendeels zelf in, met een aantal te gekke bijdragen van Joost Kroon (New Cool Collective, Sven Hammond), Bauke Bakker (Her Majesty) op drums en Len van de Laak (Navarone) op toetsen.

Met Len van de Laak doken ze eind 2021 de studio in om de plaat te mixen en daarna was het een kwestie van geduld. Geduld tot Corona voorbij was, geduld om er zelf klaar voor te zijn en om de juiste band te vormen om live te spelen. Dat geduld is niet meer nodig. Met het aansluiten van hun matties Chris van der Meer, Ulrich de Jesus en Jasper de Haan is de band compleet.
In 2023 brengen ze hun muziek uit en doen ze shows. Live combineren ze hun nieuwe nummers met het beste wat zij de afgelopen 20 jaar gemaakt hebben. Een achtbaan van emoties, een trip van toen tot nu. Het nieuwe avontuur is begonnen!

Chris van der Meer – drums
Guido Vrouwe – bas
Robin Verkaik – zang/gitaar
Jasper de Haan – synths/backing
Ulrich de Jesus – gitaar/backing

Zaal open 15 uur

Aanvang 15.30 uur

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€10

Gegevens

Datum:
zondag 10 december
Tijd:
15:00 tot 17:30
Evenement Categorie: