Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NYE Party: Fiësta Nostalgia

zondag 31 december 2023 , 23:00 tot maandag 1 januari 2024 , 05:30

NYE 2023 Fiësta Nostalgia

Wat was dat vorig jaar een super lekker, gaaf, te gek, cool, hip en feelgood Oud & Nieuw Feest! Daarom doen we het dit jaar weer!

Fiësta Nostalgia! Alles nostalgie wat de klok slaat!
Op maar liefst 3 verdiepingen kan je helemaal los gaan op de lekkerste muziek. Thema is dus Fiësta Nostalgia; 60’s, 70’s, 80’s, 90’s!!!

We beginnen om 23.00 uur en om precies middernacht krijg je natuurlijk een glas bubbels om te proosten, er zijn de hele nacht door schalen vol oliebollen, maar ook nostalgische hapjes en we hebben natuurlijk de beste DJ’s.

Mainfloor:
De Grote Zaal wordt gevuld met de mooiste soul, disco en funk uit de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Niemand minder dan DJ Sterrenmix aka de roemruchte Bastiaan Mokkink. De man is een levende legende, heeft de grootste platencollectie van de Benelux en weet altijd op het juiste moment het juiste plaatje te draaien.

Beatkelder:
In de Beatkelder meer ruimte voor de gitaren. new wave, alternative, rock classics, gitaarpop… En al weer een levende legende achter de tafels; DJ Johnny D! Wandelende pop encyclopedie, pop redacteur bij OOR, maar bovenal een liefhebber en vakman pur sang!

First Floor/Café:
De plek om even bij te komen, even wat te eten, te kletsen. Op de achtergrond muziek afgedraaid van elpee en cassettebandjes,. Tussen de cassettebandjes zelfs nog wat oude Elegast tapes. Hoe nostalgisch wil je het hebben?!

Dus:
Het mooiste feestje van de stad , op de mooiste plek van de stad, in de mooiste club van de stad, met de mooiste dj’s van de stad, de liefste crew van de stad, samen met de leukste mensen van de stad!
We zouden het heel leuk vinden wanneer je veel aandacht besteedt aan je garderobe. Geen verkleedpartij hoor, maar bijvoorbeeld een galajurk, of new wave look, of disco queen, of juist lekker grunge… Maar vooral be yourself!

O ja! Vrienden van De Hip betalen maar 17,50 euro! Dus snel nog even Vriend worden is niet onverstandig. Mail dan naar vrienden@dehip.nl

Info:
Aanvang: 23 uur tot laat. Toegang tot 01.30 uur!!!
Tickets zijn vanaf nu online te koop voor 27,50 euro.
Vrienden van De Hip betalen maar 17,50 euro, want Vriend ben je niet voor niets!

Be Hip! Be there!

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€27,50

Gegevens

Datum:
zondag 31 december
Tijd:
23:00 tot 05:30
Evenement Categorie: