Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hip on the Farm 2024 met Wild Romance, Dutch Queen Tribute, The Pheromones, Wiezer en The Captain

zondag 9 juni , 13:00 tot 22:00

Yeah Hippies,

De 4e editie van Hip on the Farm wordt weer een hele mooie. Een te gekke line up, een super relaxte sfeer, twee podia op het erf van het mooiste boerderijtje van Salland. En de Thaise foodtruck is er ook weer.

De bands:

Wiezer
‘Buddy Holly’ en ‘Undone (The Sweater Song)’ zijn krakers die groot werden in de jaren 90 en die je zo meezingt. Dit jaar bestaat ’The Blue Album’ van de nerdrockband Weezer waar deze liedjes op staan 30 jaar!
Wiezer is een vierkoppige band uit Deventer. En ze spelen liedjes van Weezer! Als eerbetoon aan de plaat die hun leven veranderde, spelen ze het album integraal live! Naast alle songs van ‘The Blue Album’ staan er een aantal B-sides en nummers van andere albums op de setlist.

The Dutch Queen Tribute Unplugged
Omdat drummer Bram van de Berg druk was met invallen bij U2 in Las Vegas besloot de rest van de bandleden van de Queen Undercoversessie om met een unplugged show door het land te trekken. Dat is atuurlijk perfect voor op Hip on the Farm. Lui liggend in het gras meezingen met al die prachtige Queen liedjes.

The Pheromones
Ze waren er vorig jaar ook al en man-man-man wat was dat een te gek concert van de Amsterdamse belhamels. The Pheromones maken heerlijke opzwepende rockliedjes. Amerika heeft de Foo Fighters, wij The Pheromones! De band gaat na Hip on the Farm gelijk door naar Berlijn voor twee shows en om een prijs op te halen voor beste videoclip.

The Captain
Gruizige swamp & roots rock door vier muzikanten die roots rock hoog in het vaandel hebben staan.
De muziek is ruig en opwindend, met pakkende, soms mysterieuze teksten.
Optredens zijn meeslepend. De voertaal is Engels, maar af en toe wordt er ook in het Duits gezongen door frontman Henk Waninge.

The Wild Romance
De legendarische band WILD ROMANCE die Rockgeschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een hommage aan het meest iconische en spraakmakende platina Album van Herman Brood & His Wild Romance
‘SHPRITSZ’! Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood ”TOP HITSZ “
In de band zitten o.a. beide Brood gitaristen Danny Lademacher en David Hollestelle.

Vrienden van De Hip krijgen vrijkaarten en Vriend kan je nog steeds worden door te mailen naar info@dehip.nl

Niet Vrienden betalen 20 euro (vvk) en 25 aan de poort.

Tickets: https://widget.yourticketprovider.nl/combi.aspx…

We zien je op 9 juni!!! Gezellig!!!

Be Hip! Be there!

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€20

Gegevens

Datum:
zondag 9 juni
Tijd:
13:00 tot 22:00
Evenement Categorie: