Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hans Dulfer met Total Response Band

vrijdag 30 juni , 20:00 tot 23:00

Gelukkig! We hebben een nieuwe datum! We wilden heel graag Hans Dulfer hebben en dat is gelukkig gelukt. En dan ook nog eens in de best mogelijke bezetting.

Hans Dulfer – tenorsax

Koen Schouten – baritonsax

Jerôme Hol – gitaar

Ishaq van Niel – bas

Hans Eijkenaar – drums

Inderdaad met Ishaq weer terug op bas, geweldenaar Hans Eijkenaar op drums en gitaarwonder Jerome hol op gitaar. Echt, beter kan niet! Wordt een top zondagmiddag!

Saxofonist Hans Dulfer (82) gaat nog altijd als een speer. Niet alleen staat hij dit najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band Total Response speelt hij de Nederlandse festivals en zalen plat, waaronder afgelopen periode Bimhuis, Olympisch Stadion, North Sea Jazz en meer.

Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene, heeft zich afgelopen jaar bewezen als een genadeloze unit vol speelplezier en energie. Mooi nieuws dus, dat Dulfer doorspeelt met Total Response.

Vrienden van De Hip krijgen dikke vette korting op alle Feest Maand concerten. Heel snel Vriend worden dus! Dat kan door een mail te sturen met je naam en adres naar fonz@dehip.nl, we sturen je dan meteen per post een machtigingsbrief.

Zaal open: 14.30 uur

Aanvang: 15.30 uur

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€19,50

Gegevens

Datum:
vrijdag 30 juni
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie: