Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dubbelconcert: CHAS + Diederik Nomden and Rumble Royale

zondag 22 januari , 14:00 tot 17:30

Dubbelconcert: CHAS + Diederik Nomden and Rumble Royale

Dat wordt smullen vanmiddag! Een dubbelconcert om je vingers bij af te likken. Lees hieronder wie allemaal het podium zullen bestijgen.

Diederik Nomden and Rumble Royale
Denk The Beatles, denk Joe Cocker met zijn Mad Dogs and Englishmen. Met een vleugje Derek and the Dominoes. Dat is wat er ongeveer uit kwam toen Diederik Nomden en Rumble Royale de krachten min of meer bij toeval besloten te gaan bundelen.

Diederik Nomden, zanger/toetsenist/gitarist bij The Analogues en Her Majesty, maakte het afgelopen decennium drie soloplaten met op sixties-/westcoast-achtige leest geschoeide melancholische popmuziek. Sporadisch trad hij in z’n eentje op, maar nog nooit met band. Simpelweg omdat hij de juiste band nog niet gevonden had. Tot nu.

Vanmiddag zijn ze misschien wel met z’n elven. Om al die prachtige nummers die Diederik in zijn homestudio hoogstpersoonlijk in elkaar knutselde even vakkundig door elkaar te schudden met een dampende ritmesectie, ronkend Hammondorgel, snijdende gitaarlicks, kruidige blazers, opzwepende percussie en als het een beetje meezit nog een batterij achtergrondzangeressen die niet zouden misstaan in de gospelkoren zoals we die uit de Amerikaanse kerken kennen.

CHAS
CHAS bestaat uit Charlie Hart (UK) en Stef Woestenenk.
Charlie Hart is een grote meneer in de UK. Speelde dit jaar nog met The Who in de Royal Albert Hall, deed optredens met Eric Clapton, Charlie Watts, Roger Daltrey, Ian Dury en Mick Jagger. In de jaren 70 had hij een band met Ronnie Lane (Small Faces). Met Ronnie Lane’s Slim Chance toerde hij uitgebreid door voornamelijk de UK maar deed toen ook al Paradiso aan..

Mick kwam vorige week nog even kijken bij concert Charlie Hart in Londen

Stef Woestenenk kennen we natuurlijk van zijn Tom Petty en Clapton Undercoversessies. Een gedreven muzikant, met een grote voorliefde voor de rhythm ‘n’ blues uit de Uk in de jaren 70.

Stef startte een aantal jaren terug een speurtocht naar Ronnie Lane en stuitte toen in Wales op Charlie Hart. Het klikte meteen en voor Corona deden ze samen al een toertje door NL, nu gevolgd door een uitgebreidere toer. Ze spelen liedjes van Ronnie Lane, vertellen anekdotes en alles ademt liefde voor muziek.

Zaal open: 14 uur
Aanvang: 14.30 uur

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€12,50

Gegevens

Datum:
zondag 22 januari
Tijd:
14:00 tot 17:30
Evenement Categorie: