Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Drukwerkdeal.nl Vedetten Ronde Week

zondag 2 april , 13:00 tot maandag 10 april , 18:00

De Drukwerkdeal.nl Vedetten Ronde Week 2023

Na vier jaar mogen we eindelijk weer de fiets op en het wordt mooier en beter dan ooit. Met Drukwerkdeal.nl een te gekke nieuwe hoofdsponsor, en nog eens uit Deventer ook, een super enthousiast nieuw bestuur (Stichting Wielerevenementen Deventer), heel veel onmisbare vrijwilligers, fijne  nieuwe partners en een boordevol randprogramma dat de hele voorafgaande week kriskras door de stad plaatsvindt. En laat nu ook eens Wielersportvereniging De Zwaluwen, ruim  700 leden, meer dan 150 jeugdleden en onmisbare ‘leverancier’ van vrijwilligers voor de Vedetten Ronde, 75 jaar bestaan. De Drukwerk Vedetten Ronde 2023, daar wil je bij zijn!

De volgende events zijn bij De Hip:

Zondag 2 april

13.00 uur: opening Drukwerkdeal.nl Vedetten Ronde Week

Officiële en zeer feestelijke opening van de Vedetten Ronde Week in de grote zaal van De Hip met een hapje/drankje/woordje, onthulling programma, het Holland Sport Wielerspel en live op groot scherm De Ronde van Vlaanderen.

Zaal open: 13.00 uur

Entree gratis

Vrijdag 7 april

20 uur: Rick de Leeuw + band grote zaal Podium De Hip

Rick de Leeuw, de voormalige frontman van de Tröckener Kecks, is een groot wielerfan. Vast één van de redenen dat hij in Vlaanderen is gaan wonen, waar hij een nieuwe band om zich heen verzamelde waarmee hij nieuwe nummers heeft geschreven die moeiteloos voor Kecks nummers kunnen doorgaan, maar natuurlijk ontbreken een flink aantal grote Kecks klassiekers niet.

Zaal open: 20.00 uur

Aanvang: 20.45 uur

Tickets: www.dehip.nl

Zaterdag 8 april

20.00 uur: De Avondetappe

 In de grote zaal van Podium De Hip de Avondetappe met Frank Evenblij en een keur aan gasten uit de wielerwereld.

Een talkshow over de wielersport met Frank Evenblij als gastheer is een belevenis. Hij durft te (onder-)vragen, wat anderen niet durven. Weet zelfs de meest gesloten mossel aan het praten te krijgen, mixt humor met ernst, gooit er altijd wel een hilarische quiz in en heeft altijd de juiste gasten aan tafel. Dit keer schuiven Erik Dekker (won 3 Tour etappes in 2000), Rick de Leeuw, Gert Jacobs en Roy van den Berg (Olympisch kampioen baanwielrennen).

Zaal open: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Tickets: www.dehip.nl

Zondag 9 april

13.00 uur: Wim Daniëls Praat Je Bij Over De Fiets

 In de grote zaal van Podium De Hip geeft Wim Daniëls op onnavolgbare en hilarische wijze een voordracht over de fiets! Wim Daniëls is neerlandicus, fietsfan, theatermaker, maakte samen met Huub Stapel de succes-tv-serie Het Dorp, fileerde het Koningslied en is simpelweg onweerstaanbaar wanneer hij je meeneemt op de fiets.

Zaal open om 13.00 uur

Aanvang: 13.30 uur

Toegang gratis

15.00 uur: Parijs Roubaix op groot scherm

Na Wim Daniëls in de grote zaal van Podium De Hip de finale van Parijs Roubaix op groot scherm. Even zelf kijken hoe hard je kan fietsen kan op het Holland Sport Wielerspel? Dat kan natuurlijk ook.

Toegang gratis

14.00 uur live in Fietslokaal De Meet op groot scherm Parijs Roubaix

Maandag 10 april

11.00 uur – 17.00 uur De Drukwerkdeal.nl Vedetten Ronde

De tot legendarische proporties uitgegroeide wielerronde over de Brink, door het Bergkwartier, rond de Bergkerk, dwars door winkel en kroeg. Een ronde waar alles inzit, voor jong en oud. Een kasseienstrook, klimmen en dalen door het Bergkwartier, klauteren bij de Bergkerk, ovationeel applaus op de Brink en in De Hip. Het parcours omheind door hekken vol banners van alle sponsors, lekker Vlaams! 3x keer een rondje, maar liefst 14 heats, professionele omroepers, volle terrassen, heel veel fietsplezier en natuurlijk voor alle winnaars een mooie prijs.

Voor De Hip bouwen we een verhoogd terras vanwaar je perfect alle renners voorbij kan zien komen en natuurlijk kan je ook binnen in De Hip de renners voorbij zien scheuren langs de bar. Heel gaaf! In de zaal staat ook het Holland Sport Wielerspel opgesteld. Wie de snelste tijd heeft na een week krijgt van ons een mooie prijs.

Inschrijven voor een heat kan nog via www.devedettenronde.nl

Tot slot… Heat 13 van de dag willen we graag helemaal vullen met echte diehard  Hip fans. Je mag op alle soorten fietsen (behalve elektrisch) meedoen. Er kunnen max 30 hippies meedoen. Geef je op en mail naar fonz@dehip.nl

Be Hip! Be there!!!!

Ticket kopen?

Koop hier je ticket
Kosten:
€20

Gegevens

Begin:
zondag 2 april, 13:00
Einde:
maandag 10 april, 18:00
Evenement Categorie: