Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Club Night XL: Black is Beautiful + Deeper!

zaterdag 25 november , 22:00 tot zondag 26 november , 04:00

Op een Club Night XL kan je lekker heen en weer lopen van zaal naar zaal. Maar de hele avond in de Beatkelder of de Grote zaal blijven hangen kan uiteraard ook. Vanavond trouwens in de Beatkelder een spiksplinternieuw concept. Deeper!

In de grote zaal Black is Beautiful met DJ Wee Jee. Alles wat zwart is én lekker is knalt dan de speakers uit. Soul, Hiphop, R&B, Reggae en Funk… Laat je niet in verwarring brengen door de wirwar aan snoertjes, pluggen, kabels, en laptops. DJ Wee Jee is de verstrooide professor onder de DJ’s, even onvoorspelbaar als onberekenbaar. Je bent gewaarschuwd!

In de Beatkelder de allereerste editie van DEEPER!

Deephouse en progressive all night long met Bass van Duijn. 23u-04u.

Steek je armen in de lucht (of om iemand heen) en laat je meevoeren door Bass van Duijn, met zijn unieke sound van warme, melodische, opzwepende housetracks en zijn aanstekelijke warme vibe. Deze club night XL neemt je mee naar de festival vibes van deze zomer, waar jij heerlijk stond te gaan op artiesten als Mees Salome, Tinlicker, Ben Böhmer, Eelke Kleijn, Nora en Pure, Sebastien Leger en noem ze maar op. Dus: deze nacht geen commerciële hitjes, geen meezingers en al HELEMAAL GEEN verzoeknummertjes. Dit wordt een volwassen clubnight zoals ie bedoeld is. Ben je boven de 30 en zoek je een kwaliteits avondje clubben, dan is dit echt iets wat je niet mag missen (toegang 18+).

Bas’ unieke stijl van draaien kenmerkt zich door een combinatie van Deep-, Melodic- en Progressive House, afgetopt met Afro- en Tech House. Dit wordt zijn debuut in de Hip dus en we hebben hem gelijk maar de hele nacht Beatkelder gegeven. Zo kan hij rustig beginnen en jou daarna de lucht in katapulteren. Bas heeft meer dan 10 jaar ervaring als DJ in diverse clubs in de randstad en nam toen een lange pauze. Na 17 jaar afwezigheid is hij terug achter de decks en serieus bezig met zijn rentree. Hij heeft de afgelopen maanden al diverse gave shows op zijn naam gezet, onder andere op De Weide Festival (Alkmaar), clubnights in Club Maïa en Club Atelier (Amsterdam) en de internationaal befaamde Fuik party (Curacao). 

Om je oren en voetjes vast op te warmen, check zijn (live) sets op soundcloud.com/bas-van-duijn

NB We verwachten een grote opkomst en hebben besloten geen ticketverkoop te doen. We raden je aan vroeg te komen.

Grote zaal open om 22 uur

Beatkelder open om 23 uur

Gratis entree

Gratis toegang!

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 november
Tijd:
22:00 tot 04:00
Evenement Categorie: