Boekingen

De Undercoversessies zijn in 20 jaar(!) uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk. Niet voor niets runt Podium De Hip al jaren het Undercoversessiepodium op De Zwarte Cross.

Het geheim van de Undercoversessies is dat het geen tribute bands zijn. Het zijn sessies die door de top uit de Nederlandse muziekscene worden uitgevoerd. Podium De Hip overlegt met de sessieleiders aan wie ze graag een sessie zouden wijden. Vervolgens stelt een sessieleider een gelegenheidsband samen. De muzikanten die meedoen, zitten voor het overgrote deel in gerenommeerde Nederlandse bands als Navarone, Krezip, De Staat, Bettie Serveert, Typhoon, Van Dik Hout, om er maar eens een paar te noemen.

Je kan Undercoversessies voor jouw podium/feest/festival ook bij ons boeken. Mail naar undercoversessies@dehip.nl om te horen wat de mogelijkheden zijn.

O.a. de volgende Undercoversessies zitten in onze stal: The Police/Sting, AC/DC, Supertramp, The Doors, Faithless, Fleetwood Mac, Muse, Red Hot Chili Peppers, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival, ABBA, David Bowie, Metallica, The Cure, Jimi Hendrix, Olivia Newton John, Frank Zappa, Iggy Pop, The Sound, Bruce Springsteen, Pink Floyd, Spice Girls, Meatloaf, Golden Earring, Prince, Jeff Buckley…

Onze Undercoversessies op De Zwarte Cross van 2022